Lash Lift

Lash Lift – Wat is het precies?

Een Lash Lift kun je zien als een permanentje voor je wimpers. Een Lash Lift maakt gebruik van de vorm van je natuurlijke wimpers. Door een behandeling met eyepads en lotions geef je je wimpers een mooie vorm naar boven en een realistische krul.

3 Grote voordelen van wimperlifting

  • Je krijgt een semi-permanente lift en krul, net als bij extensions
  • Je natuurlijke wimpers lopen geen schade op
  • Een lash lift is aanzienlijk goedkoper dan lash extensions

LashLift behandeling bij Salon C

Resultaat bepalen

De eerste stap tijdens een afspraak is het vragen naar je doelen en stijl (bijvoorbeeld of je elke dag mascara draagt of niet, zoals wimpers hoog naar boven naar je wenkbrauwen of meer uitgewaaierd, etc.). Op basis van je antwoorden bepalen we een krulformaat voor jouw wimpers.

Applicatie van het eyepads en kleefstof

Nadat de wimpers zijn gereinigd en je onderste wimpers van de bovenste scheiden, kleeft er een eyepads op de huid met een zachte kleefstof (vergelijkbaar met de lijm die wordt gebruikt om valse wimpers aan te brengen). De kleefstof wordt ook op de eyepad aangebracht, waarna de wimpers worden gekamd om hun vorm aan te nemen. Hier wordt de oogveilige perming-oplossing toegepast. De perming-oplossing werkt als een verzachtingsmiddel, het verzacht de hechting van je haar, zodat het vervormbaar is.

In laten werken van perming-lotion

Afhankelijk van het haartype blijft de perming-lotion 6 tot 12 minuten staan. Vervolgens worden een uithardingsoplossing en lotion aangebracht. De uithardingsoplossing verhardt alles weer en herstructureert de hechting. De uithardingsoplossing wordt gevolgd door een verzorgende lotion, die keratine en natrium-PCA bevat, om vocht terug in de wimpers te brengen.

Het hele proces duurt ongeveer een uur van begin tot einde.

Hoe lang is de Lash Lift zichtbaar?

Het effect van lashlifting is ongeveer 6-8 weken zichtbaar. Het is dan ook aan te raden om na 6-8 weken terug te komen voor een herhaling. Alle haartjes in de eerste wimperlift zijn omhoog gevormd en omdat wimpers op natuurlijke wijze groeien, zal een nieuwe haar recht groeien. Afhankelijk van de groei van de wimpers, hebben sommige vrouwen eerder een herhaling nodig dan andere vrouwen.

Onderhoud na een Lash Lift

De eerste 24 uur is het belangrijk om geen mascara te dragen en je wimpers zoveel mogelijk vochtvrij te houden.

“Een Lash Lift is enorm onderhoudsvriendelijk”

Voor extra lang resultaat is het raadzaam de wimpers elke nacht te conditioneren. Je kunt kokosolie of een gezichtsolie gebruiken. Je wimpers zijn bewerkt, dus het is goed om ze geconditioneerd en gevoed te houden.

Kan ik mascara dragen na een Lash Lift?

24 Uur na de behandeling kun je weer mascara dragen. Omdat het je natuurlijke wimpers zijn die gekruld zijn, ben je vrij om elke gewenste oogmake-up te gebruiken.

Tip: combineer een Lash Lift met een wimperverf behandeling

Wil je het maximale uit de Lash Lift halen, kies dan voor een lashlift met wimperverf behandeling. Het geeft extra diepte en het eindresultaat is nog mooier. Houd er rekening mee dat de tint ongeveer drie weken zichtbaar blijft. Je kunt een wimperlift natuurlijk ook combineren met een van onze andere schoonheidsbehandelingen.

Lash Lifting ervaring

Nog voor ik een mascara aanbracht en mijn wimpers gewoon had gelift, complimenteerde een vriendin me al met mijn make-up. “Je ziet er zo fris uit!”, zei ze. Grappig genoeg zei een andere vriendin exact hetzelfde de volgende dag en voegde eraan toe: “Gebruik je andere make-up?” Ik deed letterlijk niks anders behalve mijn wimpers liften, dus het maakt echt een groot verschil.

Plan je Lash Lift afspraak

Een afspraak plannen is eenvoudig; ga in onderstaand menu eerst naar ‘Wenkbrauwen en wimpers’, selecteer ‘Lash Lift’ of ‘Lash Lift met wimpers verven’, kies een tijdstip en vul je gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per e-mail.